TRANSFORMATIE COACHING

Maak betere keuzes en transformeer jezelf in 12 weken (of minder)

Je tijd verdoen aan probeersels zonder resultaat is gewoon kl*te. Ik snap het heel goed.

In 12 weken gaan wij aan de slag en leer ik je alle geheimen en trucjes om echt serieuze veranderingen te zien.

Of jouw doel nu spiermassa opbouwen is of afvallen, ik leer jou hoe je dit zo efficiënt mogelijk kan doen.

Niet snoepen en gezond eten…best makkelijk, toch?!

“Jaaa, dat zou ik wel heel graag willen…”

Je hoort van alles… 

Geen koolhydraten eten, Intermittent Fasting, niet eten na 20:00u, alleen maar shakes drinken. Sterker nog, jij probeert ze allemaal. Wellicht met een succesje hier en daar, maar alweer die nare terugval. Niks lijkt te werken!!!

Maar nu ga je er echt voor en ga je radicaal alles omgooien. Niet meer snoepen, alleen gezond eten…

Maar daar komen de struggles…

 • Ik eet weinig maar val niet af…

 • Ik eet gezond maar merk niks…

 • Vanavond heb ik een etentje staan…

 • Ik ga een dagje weg, wat nu…

 • De weegschaal daalt maar niet…

 • Ik heb de hele tijd zo’n trek…

 • Ik doe elke keer cardio, maar zonder resultaat…

Maar nu ga je er echt voor en ga je radicaal alles omgooien. Niet meer snoepen, alleen gezond eten…

Dit ben jij nu...

Dit ga jij worden...

Motivatie is niet alles, consistent zijn wel

Let's Go

Ik heb honderden mensen geholpen en ben alweer ruim 8 jaar actief als personal trainer en (voedings)coach. Gaandeweg heb ik zoveel kennis en kunde opgedaan, dat ik de ‘how to’ nu wel kan ademen.

Daarom kan ik jou zeker helpen.

De manier waarop is simpel. We gaan een duidelijke strategie hanteren aan de hand van jouw doelen.

Wat moet er NU veranderen om van A naar Beregoed in je vel zitten te gaan? Stapsgewijs ondernemen wij datgeen om succesvol jouw doelen te behalen.

Mijn focus is: jou leren hoe je door middel van de juiste stappen te zetten, eindelijk die droom transformatie kan neerzetten.

Waarom online coaching?

Je staat er niet alleen voor! Het grote voordeel van online coaching is dat ongeacht waar je bent, wij altijd doormiddel van onze contactmomenten de juiste beslissingen kunnen nemen om jou dichterbij jouw doelen te brengen. Twijfel je? Vraag het mij, daar ben ik voor.

ben jij de volgende transformatie?

Peter van Drunen
Peter van Drunen
Lees verder
2 maanden geleden Michael is een geweldige trainer en een heel goede voedingscoach bij wie ook collega's om advies vragen. Daarnaast een toffe kerel. Naast serieus trainen ook enorm met hem gelachen! 🙂
M&S Rotterdam
M&S Rotterdam
Lees verder
Woonachtig in het buitenland, ben ik denk ik een ultiem voorbeeld dat training online en op afstand werkt 🙂 Ik wilde graag een trainer uit mijn thuisstad en ik vond het online training- en voedingsprogramma van Michael. Ik ben na 3 maanden zo happy met het behaalde resultaat; meer spieren, minder vet, paar kilo lichter en kleding zit weer goed.
Ricardo
Ricardo
Lees verder
Na een telefonische kennismaking, besloten we om af te spreken voor een intake. Hierbij hebben we het gehad over voeding en doelen. Het resultaat daarvan was mijn eerste voedingsplan. Na 4/5 weken was ik 3% bodyfat verloren (waarbij ik de eerste week toch aankwam) beter had niet gekund in mijn ogen. Momenteel zit ik in de laatste fase en trek ik de laatste loodjes. Ik ga richting de 8,5% en daarna gaan we weer bouwen aan massa! Al met al beveel ik Michael's advies aan iedereen aan!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
Lees verder
Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Kyrill de Jong
Kyrill de Jong
Lees verder
Met de hulp van Michael zorgt hij net voor dat extra zetje dat het wel lukt. Hij is er niet alleen voor de training maar ook voor je voeding toen ik bij Michael begon at ik letterlijk geen groenten en nu is me hele voedingspatroon omgeslagen dat ik het zelfs lekker ben gaan vinden als je het maar op de juiste manier maak Michael bedankt voor alles en we blijven groeien 💪
Klaudia Kosbucka
Klaudia Kosbucka
Lees verder
Michael is an amazing trainer with a huge experience. If you need support and the right dose of motivation, this trainer is for you. My trainings took place twice a week and I felt really good after them, now I have more energy and my body looks much better. And remember ! If Michael says you can do two more reps, it means that you CAN!
Vorige
Volgende

Hoe gaan we voor resultaten zorgen?

01

Strategie bepaling

Jouw doel bepaalt de strategie die wij nodig hebben om daar te komen. Met de strategie gaan wij de route uitstippelen om jou van dit startpunt naar het eindpunt te brengen.

02

Gedrag

Jouw huidige gedrag heeft geleid tot waar je nu staat. Daar moet verandering in komen. Aan de hand van de strategie gaan wij kijken welke gedragingen passen bij jouw doel. Wat moet er daadwerkelijk veranderd worden? Zo is voeding hier o.a. een cruciaal onderdeel van.

03

Verantwoording

Elke week hou jij jouw progressie bij in de tracker. Hierover krijg je feedback en daar waar nodig is aanpassingen voor de komende week. Hoe meer informatie ik van jou ontvang, des te beter ik jou kan ondersteunen. Dit behoort tot het belangrijkste onderdeel van de coaching.

04

Begrijpen

Eten en trainen is niet alles. Er komt veel meer bij kijken. Ik leer jou dat wat nodig is, zodat je ook weet waarom we iets doen. Zo zullen we o.a. slaap, stress, herstel en dagelijkse ritmes behandelen zodat jij steeds efficiënter jouw lichaam voor jou laat werken. 

05

Voortzetten

Met de juiste strategie en alle kennis op zak weet jij precies wat je moet doen om dit zelfstandig voor te zetten. Sterker nog, jij kan het iemand anders haarfijn uitleggen wat ze moeten doen.

Klaar om te starten met jouw transformatie?

Voor wie is online coaching geschikt?

Jij hebt verwachtingen van mij, dus ik verwacht ook wat van jou.

Doelen behalen wilt iedereen, maar dat komt niet aanwaaien. Je moet ook echt daadwerkelijk bereid zijn iets te doen i.p.v. alleen maar plannen te maken (in jouw hoofd).

Wat verwacht ik van jou:

 • Je bent hoog gemotiveerd en wilt serieuze stappen zetten;
 • Je kan en wil tijd maken in jouw drukke leven;
 • Je hebt niet overal een excuus voor (die verbranden geen kcal);
 • Je bent niet vies van wat discipline;
 • Je kan minimaal 2x per week fitnessen;
 • Je beseft dat er geen short cut is naar een mooi lichaam;
 • Je staat open voor verandering;
 • Je vindt gezondheid en welzijn belangrijk.

Een gezond en fit lichaam is het mooiste sieraad dat er is

Wil jij maandag beginnen met de online coaching?

Start vandaag!

Nee, ik begin liever maandag, volgende maand, na mijn vakantie….bla blabla. Je hoort het jezelf al zeggen he?! En opeens zijn er weer wat weken/maanden voorbij en er is nog steeds niks gebeurt of erger nog, je bent verder van jouw doel af.

Zullen wij samen dit patroon is doorbreken?

Begin VANDAAG, hak die knoop door! Des te eerder jij BEGINT, des te eerder jij resultaten gaat zien. Maar maak je ook geen zorgen, want ik help jou als coach door het proces, stap voor stap.

Jij bestelt het gewenste traject

Je vult het intakeformulier in na het betalen

Je ontvangt jouw schema’s binnen 3 werkdagen

Jij werkt optimaal aan jouw doelstellingen samen met mij.

Transformatie Coaching

Minimaal 3 maanden
189 Maandelijks
 • Onboarding door uitgebreid intakeformulier
 • Compleet persoonlijk voedingsplan met variaties
 • Uitdagend trainingsschema
 • Onbeperkt support
 • Direct contact via WhatsApp
 • Uitgebreide voortgang tracking d.m.v. sheets
 • Check-in moment elke 2 weken
 • Minimale afname van 3 maanden daarna maandelijks opzegbaar

Transformatie Coaching

Minimaal 6 maanden
169 Maandelijks
 • Onboarding door uitgebreid intakeformulier
 • Compleet persoonlijk voedingsplan met variaties
 • Uitdagend trainingsschema
 • Onbeperkt support
 • Direct contact via WhatsApp
 • Uitgebreide voortgang tracking d.m.v. sheets
 • Check-in moment elke 2 weken
 • Minimale afname van 6 maanden daarna maandelijks opzegbaar

FAQ

Veel gestelde vragen

Ik werk graag met mensen die bereid zijn daadwerkelijk te veranderen. Met minimale effort een maximaal resultaat verwachten is niet de juiste instelling die ik zoek. Durf jij jouw handen uit de mouwen te steken en hou je van een lekkere workout, dan ben je hoogstwaarschijnlijk een match voor deze coaching. Vul het aanvraag formulier in en let’s find out!

Ja, het programma is afgestemd voor degene die minimaal 2x per week naar de sportschool kunnen gaan.

Ja, je krijgt ook een op maat gemaakt trainingsplan.

Jazeker, de coaching is zo gemaakt en bedoelt dat het past in jouw huidige leven. Iedereen heeft sociale verplichtingen, dus als je je daar niet van hoeft af te zonderen EN resultaten kan boeken, is het een echte win-win situatie.

Nee, alles in dit traject is custom. het is afgestemd op jouw leven en jou alleen. Aan de hand van het intake formulier krijg ik een goed beeld van jouw leven en hoe we de voeding daarop gaan aanpassen.

Ik ga je niet iets laten eten wat je niet lust. Dat doe ik mezelf ook niet aan, dus jou ook niet. Maar je kan wel iets leren eten. Ik lustte bijv. ook geen walnoten, maar nu eet ik ze ook.

Geen probleem, samen vinden we makkelijke alternatieven die je zo mee kan nemen. Uiteraard heeft warm eten wel de voorkeur.

Ja, met een paar keer trainen zijn wij er nog niet. Sterker nog, je kan veel meer winst behalen met dingen die je al doet in het dagelijks leven, zoals wandelen, fietsen, traplopen enz. We gaan dat soort dingen strategischer inzetten om de doelen makkelijker te kunnen behalen.

Jazeker wel, wij zien elkaar niet fysiek, maar dat maakt de coaching niet minder persoonlijk. Sterker nog, ik kan je veel beter helpen, aangezien wij niet locatie en tijdsgebonden zijn. Ik ben slechtst 1 appje verwijderd  van je.

De betalingen verlopen maandelijks en per automatische incasso. Na verloop van de 12 of 26 weken kan je het maandelijks opzeggen.

Ik help jou een transformatie te maken waarbij je trots op jezelf kan zijn in elke opzicht. Dit kan door af te vallen, gespierder worden, fitter of energieker.

Social Media

© 2023 Transformatie coaching Michael Bruijstens