fbpx Menu

PERSONAL TRAINING ROTTERDAM

Personal Training tijdens de Corona maatregelen

Update COVID19 – 15/12/2020

 

Blijf in beweging, train één op één in de buitenlucht!

 

Na het nieuws van 14 december zullen we allemaal opnieuw aanpassingen moeten doen voor de komende tijd, privé en zakelijk. Als eerste wensen we je veel succes en sterkte de komende periode!

 

De sportscholen sluiten met ingang van vandaag tot en met 19 januari 2021 de deuren. Maar we laten ons, net als in het voorjaar, niet uit het veld slaan. Bewegen en juist krachttraining is nu belangrijker dan ooit! Daarom hebben we besloten de buitenlucht weer op te zoeken. We hebben in het voorjaar maanden buiten getraind en dat is zowel vanuit de klanten die we destijds trainden en vanuit ons goed bevallen. We beschikken nu over nòg meer attributen om volwaardige en uitdagende trainingen te verzorgen. 

 

Buiten trainen met twee personen is toegestaan mits we 1,5 meter afstand houden. Zorg voor lekkere warme kleding en goede handschoenen zodat we lekker door kunnen knallen naar het nieuwe jaar! 

De trainingen vinden plaats op een buitenlocatie in Ridderkerk. 

 

Wil je ook buiten getraind worden de komende 5 weken? Neem dan nu contact met ons op via het contactformulier!

 

Sportieve groet, 

Yorick, Matthijs en Michael

TRAIN MET DE PERSOONLIJKE BEGELEIDING DIE JIJ NODIG HEBT 
AFGESTEMD OP JOUW DOELEN EN NIVEAU
MIJN TRAININGSFILOSOFIE

Begrijp hoe jouw lichaam werkt, voedt het met de juiste voeding, polijst het met de juiste training en de resultaten zijn gegarandeerd.

– Leef een gezonde lifestyle –

Michael Bruijstens Personal Trainer


Waarom Personal Training?

Daar waar je zelf niet slaagt om jouw doel(en) te behalen zullen wij jou als personal trainer bijstaan om je fysieke ambities waar te maken. Iedereen is anders en heeft een verschillende aanpak nodig om zijn/haar doelen te behalen. Dat maakt het persoonlijk.

Tien veelvoorkomende redenen om te kiezen voor personal training zijn:


VRAAG nu vrijblijvend een intakegesprek aan


Werkwijze Personal Training RotterdaM


Of jouw doel nu; afslanken, spieropbouw, fitter worden, conditie verbeteren of iets anders is, wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen. We zetten je wensen om naar realistische doelstellingen en koppelen hier een termijn aan.

Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we aan de slag op de meest effectieve wijze.

Omdat het soms best lastig kan zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en deze vervolgens ook te behalen, helpen wij jou daar graag bij met onze personal training in Rotterdam. Samen zoeken we antwoorden op vragen als:

 • Wat zijn realistische doelen voor mij? 
 • Waar moet ik op letten qua voeding?
 • En wat zijn juiste oefeningen die passen bij wat ik wil bereiken?

Als personal trainer helpen wij je afvallen, strakker worden, spiermassa op te bouwen of een ander doel te behalen. Wij begeleiden je, maar leren je ook veel, zodat jij ook zelfstandig op de juiste manier aan je fitheid kunt werken. Wanneer je kiest voor onze personal training in Rotterdam-Zuid, ben je in de toekomst in staat om zelfstandig effectief oefeningen uit te voeren en verstandige keuzes te maken wat betreft voeding. Wat je doelstelling ook is, wij staan voor je klaar.

Als gecertificeerd personal trainers begeleiden wij zowel individueel als in DUO. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. We raden aan om tegelijkertijd met de personal training te kiezen voor voedingsbegeleiding. Op die manier kies je voor een integrale aanpak en bereik je het beste resultaat. Je voedingsplan word namelijk aangepast op jouw persoon, mate van beweging en dagritme zodat je de juiste bouwstoffen binnenkrijgt om snel en gegarandeerd resultaat te behalen.


Prijzen Personal Training Rotterdam 2020

3 maanden

 

499

 

/maand

 
 • 2x trainen per week
 • incl. vetmetingen
 • 1-op-1 trainingen
 • incl. voedingsschema op maat
 • 3 maanden traject
12 maanden

 

329

 

/maand

 
 • 2x trainen per week
 • incl. vetmetingen
 • 1-op-1 trainingen
 • incl. voedingsschema op maat
 • 12 maanden traject


Neem direct contact op voor Personal Training in Rotterdam

Personal Training in Rotterdam? Graag vertellen we meer over de mogelijkheden en lichten we onze werkwijze verder toe! Denk aan de uiteenlopende diensten waarmee we je kunnen helpen, zoals personal training, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen of een intakegesprek.