fbpx Menu

Supplementen

Onze voedingssupplementen in Rotterdam

Ben je op zoek naar voedingssupplementen, maar weet je niet precies wat je moet kiezen? Dat is begrijpelijk, want er is veel keuze en je moet wel de supplementen hebben die passen bij jou en je behoeften. Laat je daarom adviseren door een professional, zodat je altijd zeker weet dat je de juiste voedingssupplementen hebt. Op zoek naar voedingssupplementen in Rotterdam? Graag adviseer ik, Michael Bruijstens, je over de vele mogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor voedingssupplementen in Rotterdam, maar ook voor personal training en voeding. Graag vertel ik je alvast wat meer over een aantal voedingssupplementen.

Welke voedingssupplementen zijn er?

Het maakt niet uit wat jouw doel is, want er zijn genoeg supplementen die jou kunnen ondersteunen. Je kunt supplementen gebruiken als aanvulling op je dagelijkse voeding. Het is afhankelijk van jouw doel welke supplementen je nodig hebt. Gaat het om spieropbouw, afvallen, energie of gezondheid? Lees hieronder snel verder.

  • Spierbouw: voor spieropbouw zijn eiwitten van belang. Wanneer je veel sport of een speciaal dieet volgt, zorgen eiwitshakes ervoor dat je jouw lichaam voorziet van de eiwitbehoefte die het nodig heeft. Daarnaast kun je ook kiezen voor citrulline malaat en beta-alanine. Wil je daar meer over weten? Neem dan even contact op!
  • Afvallen: ben je aan het trainen, omdat je voornamelijk wilt afvallen? Gebruik dan eens een pre-workout. Het zorgt ervoor dat je meer energie hebt om aan de slag te gaan en dat heeft natuurlijk weer een positief effect op je training.
  • Energie: wil je supplementen gebruiken ter bevordering van jouw energielevel? Kies dan bijvoorbeeld voor Arginine. Ook daar vertel ik je graag meer over. Dat geldt ook voor de vele andere supplementen die je kunt gebruiken voor meer energie.
  • Gezondheid: hoe zit het precies met jouw gezondheid? Vind je het nog niet optimaal? Allereerst is het belangrijk om te weten dat gezonde voeding uiteraard cruciaal is. Om jouw gezondheid te verbeteren kan ik bijvoorbeeld een voedingsschema op maat maken en daarbij ook diverse voedingssupplementen in Rotterdam aanbevelen.

Welk doel jij ook nastreeft, er zijn altijd supplementen die jou kunnen ondersteunen. Supplementen kunnen worden gebruikt als dagelijkse aanvulling op de voeding. Hieronder kan je een keuze maken zodat ik je gerichter kan helpen bij het vinden van geschikte supplementen.

Over Michael Bruijstens

Ben je op zoek naar iemand die jou kan adviseren en begeleiden? Michael Bruijstens staan voor je klaar! Graag help ik je verder op weg bij het behalen van jouw doelen. Wat deze ook zijn! Ik neem altijd écht de tijd voor je, zodat ik helder voor me heb wat je precies wilt bereiken, wat je lastig vindt en hoe ik je kan helpen.

Samen werken we aan jouw doel! Vanuit mijn kennis, passie en ervaring weet ik maar al te goed hoe ik jou op weg kan helpen. Bekijk de over mij pagina voor meer informatie.

Wil je meer weten over voedingssupplementen in Rotterdam?

Graag help ik je! Neem direct even contact met mij op en we plannen direct een afspraak. Op naar het behalen van jouw doelen!