fbpx Menu

Persoonlijk Voedingstraject

Ben je klaar om serieus met voeding aan de slag te gaan?

Wat kan je verwachten?

 1. Gratis coaching intake (+/- 10 minuten)

 2. Persoonlijk dieet schema op maat

 3. Wekelijkse check-in (voortgang bewaking)

 4. Een traject van 3 maanden

 5. Mental coaching

 6. Een gevarieerd menu

 7. Supplementen advies

 8. Van €200 voor €150

 9. Optioneel: Trainingsschema op maat (+ €50)

Voor wie is het geschikt en welk doel?

Geschikt voor?Welk doel?
Voor iedereen geschikt Afvallen
Vetverlies
Aankomen
Spiermassa
Streefgewicht behouden
Meer energie krijgen

Met mijn hulp, GARANDEER ik dat je je sterker zal voelen en in de beste shape sinds jaren! 

Vraag Hier Jouw Gratis Telefonische Intake aan!

MELD JE HIER AAN 

Let op: om de kwaliteit te garanderen, is er plaats voor slechts 10 klanten per week. Meld je
nu aan om jouw plaats te reserveren!

Voel je Snel Fitter en Vitaler

Het is mogelijk met een persoonlijk dieet schema traject. Gedurende de weken werkt het als volgt:

 1. Bereik snel een gezond gewicht
 2. Verbeterde prestaties, stressbestendiger en een beter humeur
 3. Verbeter jouw conditie, uithoudingsvermogen en meer zin om te bewegen
 4. Verklein kans op ziektes

Een andere aanpak

Om de ‘beste versie van jezelf’ te worden dient je voeding optimaal afgestemd te zijn op jouw doelen en lichaam. Misschien heb je al eerder een dieet gevolgd maar heb je niet de gewenste resultaten bereikt. 

Dat kan frustrerend zijn en enorm demotiverend… Met het persoonlijk dieet schema gaan we voor een langdurige vorm van eten. Dit betekent
dat je deze manier altijd kan volhouden en goed kan integreren in jouw leven. Een schema waarvan je vanaf het begin af aan al weet dat je het niet vol gaat houden, is gedoemd om te mislukken… Tegenwoordig kan je overal wel een voedingsschema vinden, maar afhankelijk van jouw doel leidt het volgen van een standaard schema meestal niet tot de gewenste resultaten en kan het zelfs demotiveren!  IEDER doel vereist een eigen eetpatroon. Iedereen is namelijk verschillend. Wat voor persoon A werkt, werkt niet voor persoon B. Belangrijk voor mij om te weten is wat je wilt bereiken. In vaktermen gesproken, wil je bulken (aankomen) of cutten (droogtrainen / vet verliezen)? Door middel van onze telefonische coaching intake zal ik aan de hand van wat vragen een perfect plan voor je in elkaar zetten.

Werkwijze

Na het intake en de afronding van de betaling ontvang je automatisch een email met daarin een link naar de online vragenlijst waar je de benodigde vragen kan beantwoorden zodat ik het persoonlijke voedingsplan kan samenstellen. Zodra deze vragenlijst ingevuld en ontvangen is door mij, ga ik aan de slag met het persoonlijke dieet schema. Deze zal je binnen 3 dagen in je mailbox verwachten.

Wat kan je verwachten?

Een op maat gemaakt dieet schema Met het op maat gemaakte dieet schema weet je exact wat je moet eten. Daarbij wordt er rekening gehouden met jou als persoon, jouw situatie en uiteraard zal er geen voeding gebruikt worden die je niet lekker vindt en/of allergisch voor bent. Op die manier kan je het
goed volhouden en blijft de lol erin. Wekelijkse check-in Om de voortgang te kunnen bewaken hebben we wekelijks een check-in. Deze check-in houdt in dat je elke week een korte vragenlijst beantwoord zodat ik een goed beeld krijg van hoe het gaat en wat de meest recente resultaten zijn. Aan de hand daarvan kan ik aanpassingen maken waar nodig.

Supplementenadvies

Supplementen zijn geen basis van goede voeding, maar kunnen wel ondersteuning bieden om het gewenste doel te bereiken. Ik zal indien nodig een gepast supplementen advies geven, afhankelijk van het te behalen doel.
24/7 Support Het kan zijn dat je met vragen zit. Om je daarbij te helpen, bied ik 24/7 email support om je bij te staan waar nodig is. Ik wil je helpen de best mogelijke resultaten te boeken, wat alleen mogelijk is als alles compleet duidelijk voor je is.