fbpx Menu

PERSONAL TRAINING ROTTERDAM

Mijn Trainingsfilosofie

Begrijp hoe jouw lichaam werkt, voedt het met de juiste voeding, polijst het met de juiste training en de resultaten zijn gegarandeerd. 

– Leef een gezonde lifestyle –

Wordt De Fitste Versie Van Jezelf

Waar moet je op letten bij personal training?

Het kan soms best lastig zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en vervolgens ook te behalen. 

Wat zijn bijvoorbeeld realistische doelstellingen? 

Waar moet je op letten en wat moet je doen? 

Tijdens de Personal training in Rotterdam zorg ik ervoor dat je niet alleen professionele begeleiding krijgt, maar ook zelf meer leert. Wanneer je kiest voor mijn personal training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig oefeningen uit te voeren en ook verstandige keuzes te maken wat betreft voeding.

Wij helpen je graag verder bij het behalen van jouw doelstellingen. Bij personal training maakt het niets uit waar je naar toe wilt werken: of dit nou gaat om afvallen, spieropbouw, het verbeteren van conditie of iets anders. 

Mijn doel is om iedereen die wil te helpen om fit te worden. Dit kan zijn dat iemand wilt afvallen, sterker wilt worden of de conditie wilt verbeteren. Wat je doelstelling ook is, ik sta voor je klaar om aan de slag te gaan. 

Als gecertificeerd personal trainer begeleid ik zowel individueel als in groepsverband. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Voor iedereen stel ik altijd een persoonlijk voedingsplan samen*.

*Het Persoonlijke Voedingsplan is optioneel te verkrijgen bij de Personal Training.

WERKWIJZE VAN DE PERSONAL TRAINING IN ROTTERDAM

Als je kiest voor mij als personal trainer, dan kies je voor de meest effectieve manier van training. Je krijgt persoonlijke aandacht en wordt gemotiveerd om het beste uit jezelf te halen. Ik sta altijd klaar voor je!

Neem direct contact op voor Personal Training in Rotterdam​

Personal training in Rotterdam? Graag vertel ik je meer over de mogelijkheden! Denk aan uiteenlopende diensten waarmee ik je kan helpen, zoals personal training, bootcamp, voedingsadviezen en meer. Neem gerust contact met me op voor verdere vragen of een intakegesprek.