fbpx Menu

Professionele personal trainer in Rotterdam en omstreken

Wie zijn wij?

Leuk dat je een kijkje neemt op onze site! Michael Bruijstens, oprichter van Michael Bruijstens Personal Training, is vier jaar geleden begonnen als zelfstandig Personal Trainer en Voedingsdeskundige. Vele klanten en behaalde doelstellingen verder, zijn we midden 2019 uitgebreid met een tweede Personal Trainer, namelijk Yorick Schott. Samen helpen we al onze klanten met veel enthousiasme en motivatie!

Wij staan voor een altijd persoonlijke aanpak, gebracht met humor en natuurlijk af en toe een aansporing om het beste uit jezelf te halen. We kijken ernaar uit om samen met jou te werken aan de doelen die jij voor ogen hebt. Het maakt daarbij niets uit of je beginner of gevorderde bent. Iedereen is welkom! We bieden momenteel een diversiteit aan diensten waar we trots op zijn. Je kunt bij ons terecht voor Personal- of DUO training, fitness- en voedingscoaching of online coaching. 

Wat wij voor je kunnen betekenen:

  • Afvallen (vet verliezen, snel afvallen)
  • Spieropbouw (krachttraining)
  • Gezond eten
  • Conditie opbouwen of verbeteren
  • Fitter voelen

Lees voor klantervaringen de reviews onderaan de pagina of via Google.
Wil je meer weten? Vul het contactformulier in en we komen er bij je op terug!

We stellen onszelf hieronder graag nog even persoonlijk aan je voor.

Michael Bruijstens

Michael Bruijstens personal trainer Rotterdam

Na ruim tien jaar te hebben gefitnest als hobbyist ben ik een aantal jaar actief geweest in fitness wedstrijden. Zo heb ik in 2015 en 2016 meegedaan aan zeven wedstrijden in binnen- en buitenland en ben ik in 2015 Nederlands Kampioen geweest in de Men’s Athletic Physique klasse.

Begin 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik een switch gemaakt van winkelmanager/inkoper naar Personal Trainer. Ik ben één van de mensen die kan zeggen van zijn passie zijn beroep te hebben gemaakt en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. 

Door de bundeling van mijn ervaring, kennis en passie kan ik jou altijd de ondersteuning en adviezen geven die je nodig hebt. 

Yorick Schott

Ook ik ben al jaren bezig met verschillende soorten krachttraining, waarbij fysieke gesteldheid op nummer één staat.

Vanwege mijn passie voor fitness ben ik gecertificeerd personal trainer geworden en deel ik graag al mijn kennis over trainen, voeding en hoe jij jouw lifestyle positief kan veranderen.

Sinds 2019 versterk ik met veel plezier het team van Michael.