Gratis Transformatie Coaching gesprek

ben jij de volgende transformatie?

Peter van Drunen
Peter van Drunen
Lees verder
2 maanden geleden Michael is een geweldige trainer en een heel goede voedingscoach bij wie ook collega's om advies vragen. Daarnaast een toffe kerel. Naast serieus trainen ook enorm met hem gelachen! 🙂
M&S Rotterdam
M&S Rotterdam
Lees verder
Woonachtig in het buitenland, ben ik denk ik een ultiem voorbeeld dat training online en op afstand werkt 🙂 Ik wilde graag een trainer uit mijn thuisstad en ik vond het online training- en voedingsprogramma van Michael. Ik ben na 3 maanden zo happy met het behaalde resultaat; meer spieren, minder vet, paar kilo lichter en kleding zit weer goed.
Ricardo
Ricardo
Lees verder
Na een telefonische kennismaking, besloten we om af te spreken voor een intake. Hierbij hebben we het gehad over voeding en doelen. Het resultaat daarvan was mijn eerste voedingsplan. Na 4/5 weken was ik 3% bodyfat verloren (waarbij ik de eerste week toch aankwam) beter had niet gekund in mijn ogen. Momenteel zit ik in de laatste fase en trek ik de laatste loodjes. Ik ga richting de 8,5% en daarna gaan we weer bouwen aan massa! Al met al beveel ik Michael's advies aan iedereen aan!
Yolanda van Domburg
Yolanda van Domburg
Lees verder
Nog net geen maand verder en ik boek al zeer goede resultaten. Dankzij het trainings- en voedingsschema wat hij voor mij heeft gemaakt ben ik afgevallen, strakker en ik voel mij ook veel beter en energieker. Hij heeft veel verstand van het menselijk lichaam en voeding maar dat is niet zo gek, hij heeft jaren ervaring en kennis opgedaan dus een echte pro. Mocht je een personal coach zoeken, voor welk doel dan ook, dan is Michael Bruijstens een echte aanrader.
Kyrill de Jong
Kyrill de Jong
Lees verder
Met de hulp van Michael zorgt hij net voor dat extra zetje dat het wel lukt. Hij is er niet alleen voor de training maar ook voor je voeding toen ik bij Michael begon at ik letterlijk geen groenten en nu is me hele voedingspatroon omgeslagen dat ik het zelfs lekker ben gaan vinden als je het maar op de juiste manier maak Michael bedankt voor alles en we blijven groeien 💪
Klaudia Kosbucka
Klaudia Kosbucka
Lees verder
Michael is an amazing trainer with a huge experience. If you need support and the right dose of motivation, this trainer is for you. My trainings took place twice a week and I felt really good after them, now I have more energy and my body looks much better. And remember ! If Michael says you can do two more reps, it means that you CAN!
Vorige
Volgende