jouw lichaam gaat super efficiënt werken door optimale voeding en training. Maar wij gaan nog een stap verder. betere slaap, balans tussen stress&ontspanning en extra beweging gaan zorgen voor:

Vet verliezen, zonder jouw favoriete eten of sociale leven op te geven

Je GOED voelen. Vol zelfvertrouwen. Je Mooi voelen. Sterker worden

Effectiever trainen en bewegen met een plan. Uitdagende oefeningen met een strak lichaam als resultaat

Meer ENERGIE, betere focus, betere slaap, betere spijsvertering en een mooiere huid

je zal Nooit meer "opnieuw starten" op maandag

Onze wetenschappelijke aanpak werkt, omdat de biologische werking van ons lichaam niet gebaseerd is op een mening. We gaan jou leren hoe je je lichaam kan herprogrammeren zodat jouw metabolisme voor je gaat werken i.p.v. tegen je. We werken niet met restricties, maar met een strategische aanpak en een voedings- en leefstijlcoach om je te ondersteunen.

wat kan je verwachten

01

Een voedingsplan afgestemd op jouw wensen en situatie. Jij bent uniek en jouw voedingsplan is dit ook. Je hoeft niet na te denken wat, wanneer en hoeveel je gaat eten. Wil je het wel zelf bepalen, onder begeleiding, kan dit ook!

02

Trainen volgens een plan in een handige app. Krachttraining heeft oneindig veel voordelen, die jij gaat ervaren bij het volgen van jouw trainingsschema. 

03

Wekelijkse check in en 24/7 contact met jouw coach. Je update jouw gewicht en voortgang regelmatig, je coach geeft feedback. Bij vragen neem je contact op via de chatfunctie in de app. 

04

Leefstijlcoaching. Als je het een uitdaging vindt om je gewoontes te veranderen of om vol te houden, krijg je twee één op één online sessies met een leefstijlcoach. Zodat je ook na dit programma kan vasthouden aan je gezonde keuzes. 

05

Slaap, Stress&Ontspanning. We slapen allemaal, ervaren stress en ontspannen ook op onze manier. Maar pak je het wel goed aan? Onderschat het niet. Samen kijken we naar de optimalisatie van deze punten.

06

Resultaten behalen én kunnen genieten! Het doel is een balans te vinden tussen het bereiken van je doelen en het normale leven lijden. Dat kan, echt. 

Wat klanten ervaren

Tijdens het 12 weken coachtraject ervaren onze klanten het volgende:

 

Als je iets wilt wat je nooit gehad hebt, moet je iets doen wat je nooit gedaan hebt.

12 WEKEN

Online Coaching
 • Direct starten
 • Telefonische intake
 • Persoonlijk voedingsplan
 • Persoonlijk trainingsplan incl. app
 • Einde week check-in momenten
 • Wekelijks feedback op de voortgang
 • Progressie zichtbaar in de app
 • Snel (chat)contact met de coach
 • 12 weken traject, daarna maandelijks opzegbaar
Wat onze klanten zeggen
5/5

Ik ben bijna 11 weken geleden begonnen met een voedingstraject onder begeleiding van Michael. Ik had zelf al wel wat ervaring, maar wilde me eens een keer laten adviseren door iemand anders. Zodoende kwam 

ik uit bij Michael. Na een telefonische kennismaking, besloten we om af te spreken voor een intake. Hierbij hebben we het gehad over voeding, doelen en heeft Michael me gewogen en mijn vetpercentage gemeten. Het resultaat daarvan was mijn eerste voedingsplan. Na 4/5 weken spraken we opnieuw af – een nieuwe check-in. Ik was 3% bodyfat verloren (waarbij ik de eerste week toch aankwam) beter had niet gekund in mijn ogen. Momenteel zit ik in de laatste fase en trek ik de laatste loodjes. Ik ga richting de 8,5% en daarna gaan we weer bouwen aan massa! Al met al beveel ik Michael’s advies aan iedereen aan!

Ricardo
5/5

Michael geeft goede adviezen met betrekking tot de doelen die je jezelf stelt. Hij heeft kennis van zaken, is enthousiast en stimuleert je om elke training weer het beste uit jezelf te halen. Daarnaast is het ook nog eens

 gezellig om met Michael te trainen. Ik kan hem dan ook zeker aanraden als personal trainer!

Nathalie van Leusden
5/5

Woonachtig in het buitenland, ben ik denk ik een ultiem voorbeeld dat training online en op afstand werkt 🙂 Ik wilde graag een trainer uit mijn thuisstad en ik vond het online training- en voedingsprogramma van Michael. Ik ben na 

3 maanden zo happy met het behaalde resultaat; meer spieren, minder vet, paar kilo lichter en kleding zit weer goed. Ik ben echt super blij dat ik op het juiste adres ben beland. Michael is een goede motivator, biedt leuke afwisselende trainingen en een duidelijk eetschema. De wekelijkse evaluaties zijn voor mij echt de juiste stok achter de deur en het eetschema helpt met het doorbreken van slechte patronen. Michael is een super oprechte, fijne en professionele coach. Via whatapp is de communicatie heel gemakkelijk. Ik ga na deze 3 maanden zeker door met trainen met Michael en kan hem aanraden aan iedereen die een zetje nodig heeft!

M&S Rotterdam

Gratis intakegesprek

Benieuwd hoe ik jou kan helpen of heb je een vraag? Ik sta je graag te woord.

Vul hieronder jouw gegevens in en Michael zal binnen 24 uur contact met je opnemen. 

jij hebt vragen

wij hebben de antwoorden

Binnen 24u word je gebeld voor het intakegesprek en tegelijk onze kennismaking.

Om een succesvol persoonlijk programma te maken wil ik je eerst beter leren kennen. Wie ben jij? Wat zijn jouw doelen en wat is je situatie?

Om een persoonlijk programma succesvol te maken gaan we eerst kijken naar jouw wensen. Wat wil je bereiken? Wil je in spiermassa aankomen, vet kwijtraken, een betere conditie of een combinatie van doelen? 

Daarnaast gaan we kijken naar jouw persoonlijke situatie. Je kan overal wel tips & tricks vinden, maar afstemming op jouw situatie is essentieel.

Dingen die ik bijvoorbeeld wil weten zijn: hoe vaak per week kan je trainen? Heb je een kantoorbaan of loop/til je veel voor jouw werk? Werk je overdag of ook in de nacht? Eet je (on)regelmatig? Heb je last van pijntjes die je belemmeren om te doen wat je wilt?  

Zo zie je dat iedere situatie uniek is en daar rekening mee gehouden moet worden. Volg daarom geen plan van een ander, want je zal ongetwijfeld tegen dingen aanlopen die niet voor jou werken.

Je start altijd op een maandag met online coaching. 

Als je je aanmeld op maandag t/m donderdag, start je de komende maandag. Als je je op vrijdag of in het weekend aanmeld, start je de maandag erop. Dit in verband met de tijd die nodig is om alles voor te bereiden.

Binnen 2 dagen na de betaling en intake krijg je:

 • Toegang tot de app waarin we jouw voortgang bijhouden en contact hebben
 • Jouw trainingsschema in de app
 • Jouw persoonlijke voedingsplan per e-mail

Je krijgt een trainingsplan ter ondersteuning van de eerder vastgestelde doelen. Dit plan is afgestemd op het aantal dagen dat je kan trainen en op eventuele blessures. 

Krachttraining zal altijd de basis voor de trainingen vormen, of je nu wilt aankomen of afvallen. Spieren zorgen voor meer verbranding van calorieën en vet (ook bij vrouwen). Vrouwen zullen er strakker en atletischer uit gaan zien en mannen zullen wel sneller spieren winnen door het hogere testosterongehalte.

Het trainingsplan zet ik klaar in een handige app waarin ik zelf de oefeningen demonstreer, zodat je op een veilige en correcte manier de oefening uit kan voeren.

Mocht je twijfelen over jouw uitvoering van een oefening, dan film je jouw uitvoering (of stel je een specifieke vraag) en kan ik je feedback geven. Zo kunnen we zorgen dat je blessurevrij traint.

In de app kan je precies bijhouden hoe vaak je een oefening doet en met welk gewicht (loggen). Zo zorgen we dat je telkens verder gaat waar je de vorige training bent gebleven en creëren we constante progressie.

In de basis krijg je iedere 6 weken een nieuw trainingsschema met andere oefeningen om het lichaam uit te blijven dagen. 

Ons intakegesprek geeft me de benodigde informatie voor jouw persoonlijke voedingsplan. Ieder lichaam is anders, dit maakt voeding zo persoonlijk. 

Je krijgt gericht advies aan de hand van jouw wensen/voorkeuren, allergieën en/of intoleranties, maar ook rekening houdend met jouw tijdschema (werk).

In de basis werk ik met een voedingsplan afgestemd op jouw doel. Zo hoef je niet na te denken wat je gaat eten, wanneer je het gaat eten en hoeveel je moet eten. 

Ja dit kan ook. Als je liever zelf bepaalt wat je eet, dan kan ik ook de juiste calorie inname en verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten voor je berekenen. Als je hiervoor kiest kun je via een app bijhouden wat je eet. Ik kijk met je mee en geef je advies. 

Maar ook in het voedingsplan wat ik voor je maak hou ik rekening met jouw wensen. 

Zo is er voor iedere situatie een oplossing.

Door middel van jouw wekelijkse check-in op zondag, weet ik hoe je ervoor staat. Je vult een aantal evaluatievragen in en maakt + upload voortgangsfoto’s. Ook zal je tussentijds (op maandag en donderdag) je gewicht doorgeven zodat ik jouw voortgang kan bewaken. Vragen kan je altijd stellen via de chat in de app. Je krijgt elke maandag of dinsdag feedback op jouw voortgang.
Alle bovenstaande communicatie gaat via een handige app. 

Meten = weten. Door middel van jouw voortgang updates kan ik de plannen bijstellen waar nodig. Jouw lichaam is namelijk aan het veranderen, dus dat betekent dat ook de voeding mee moet veranderen. Je zal ook sterker worden, dus zorg ik dat de training daarop wordt aangepast (progressieve overbelasting). Wellicht verras ik je met een extra oefening omdat het zo goed gaat. Naast voeding en training zal ik je ook praktische tips geven op het gebied van slaap, mindset of tips bij een kleine cafeïne verslaving.

Resultaten bereik je gegarandeerd, maar gedurende het proces wil  je ook kunnen genieten. Dat snap ik als geen ander en doe ik zelf ook. We hebben altijd een etentje, een verjaardag of een sociale verplichting waar we niet onderuit kunnen/willen komen, maar dat hoeft geen probleem te zijn (je valt immers niet af van 1 salade, dus je komt ook niet aan van 1 wijntje of een patatje). In zulke gevallen kan je mij altijd vragen wat het beste is om te doen qua eten of drinken. Daar ben ik ten slotte voor. Het doel is om samen een balans te vinden tussen het bereiken van je doelen en het normale leven lijden. 

Je Personal online coach ben ik, Michael Bruijstens. Ik ben gespecialiseerd in krachttraining, personal training en voeding. Omdat ik Orthomoleculaire voedingsstudies heb gedaan, zal ik je ook af en toe advies geven over het inzetten van voeding en supplementen voor het verminderen van specifieke klachten als je die hebt.

Tijdens jouw traject maak je ook kennis met onze leefstijlcoach Berthilde. Zij laat je middels een filmpje kennismaken met leefstijlcoaching. Als leefstijlcoaching op jou van toepassing is, omdat je het bijvoorbeeld moeilijk vindt om vaste patronen te doorbreken, krijg je twee één op één sessies met haar om aan jouw doelen te werken. 

Misschien heb je je doel al behaald na deze 12 weken, dat zou natuurlijk top zijn! Als je geen coaching meer wilt laat je me, 10 dagen voor afloop van deze 12 weken, per mail weten dat je stopt met online coaching. Het kan ook zijn dat je net lekker bezig bent en nog langer begeleiding wilt, dan hoef je niets te doen. Je blijft dan gewoon klant en kan iedere maand opzeggen.

Je kunt na de eerste drie maanden elke maand opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 10 dagen. Dat betekent dat je minimaal 10 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje mag sturen naar info@michaelbruijstens.com met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Wij zetten dan je abonnement stop.


Wat wij ook aanbieden
Michael bruijstens personal training rotterdam 189

Personal Training

Michael bruijstens personal training rotterdam 351

Duo Training