fbpx Menu

My Fit Bootcamp

Bootcamp in Rotterdam met Michael Bruijstens

Bootcamp is een spierversterkende trainingmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Het doel is om de kracht en uithouding te verbeteren door intense groepstrainingen gedurende de periode van een uur. Door in teamverband te sporten ligt de intensiteit en de funfactor hoger dan een individuele training. Dit zorgt dat de efficiëntie van de training verhoogt.

Lijkt het jou leuk om in de vorm van bootcamp in Rotterdam te trainen samen met anderen? In groepsverband raak je door elkaar gemotiveerd en stimuleer je elkaar om net even meer te geven. Klinkt dit goed? Doe dan mee met de My Fit Bootcamp in Rotterdam, gegeven door personal trainer Michael Bruijstens.

Ik geef de bootcamp in Rotterdam op verschillende locaties, zodat zoveel mogelijke fanatieke Rotterdammers (en anderen) kunnen deelnemen aan deze intense groepstrainingen. Zowel in Rotterdam Centrum als Rotterdam IJsselmonde en Rotterdam-Zuid ben ik actief als personal trainer en fitnessinstructeur bij bootcamps.

Voor wie is My Fit Bootcamp in Rotterdam bedoeld?

Mijn bootcamp club in Rotterdam is open voor iedereen die graag fitter wil worden op een leuke en intensieve manier. Het doel is om jouw kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren door eens per week een uur lang intensief te trainen in groepsverband. Iedereen die de motivatie en funfactor van een groepstraining wel kan gebruiken, is zeer welkom bij mijn bootcamp in Rotterdam. Samen met anderen trainen in de buitenlucht, dat is waar My Fit Bootcamp om draait. Onder begeleiding van een Bootcamp trainer werk jij aan jouw kracht en conditie en zorgen wij voor een leuke en toffe sfeer.

Wil jij lekker in de buitenlucht trainen en een goed resultaat behalen dan is Bootcamp zeker wat voor jou. Als personal trainer leid ik onder andere een bootcamp club in Rotterdam. Tijdens de bootcamp gaan we gezamenlijk aan de slag met diverse oefeningen en attributen in de buitenlucht. Bootcamp is een trainingsvorm waarbij in teamverband spierversterkende oefeningen worden uitgevoerd onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur.

Tijdens de bootcamp werken we samen aan een fitter gevoel en aan het behalen van jouw doelstellingen. Ook in groepsverband kun jij bij mij heel goed werken aan je persoonlijke doelstellingen. Ontdek het zelf en doe mee aan mijn bootcamp in Rotterdam